Facebook Instagram WhatsApp

SPORTMASSAGE

 

Als je regelmatig sport is het verstandig om voor, tijdens of na het sporten eens een sportmassage te nemen. Hierdoor zorg je voor een goede doorbloeding en zullen de afvalstoffen in je lichaam sneller afgevoerd worden. Zo neemt de kans op spierspanning af, wat een positieve invloed heeft op je hele lichaam! Ook als niet-sporter kan een sportmassage zeer effectief zijn. Bijvoorbeeld bij vermoeide benen of nek-, schouder- en rugklachten.

 

Sportmassage kan voor veel verschillende doelen ingezet worden. Bijvoorbeeld om het lichaam voor te bereiden op een bepaalde activiteit. Denk aan een sportles of sportwedstrijd. Ook kan sportmassage ingezet worden om blessures te voorkomen of je spieren en gewrichten te herstellen.

 

Voorbereidende sportmassage

Stel je voor: je bent door je rug gegaan. Je hebt een week rustig aan gedaan maar je wil graag weer fitnessen. Een sportmassage kan hier helpen om je lichaam voor te bereiden op je fitness sessie. In dit geval kunnen wij jouw rug voor het sporten masseren zodat jouw rug beter doorbloed is. Tip: als je hierna ook nog een goede warming-up doet, ben je helemaal goed voorbereid voor de fitness sessie!

 

Preventieve sportmassage

Een sportmassage kan handig zijn als je vaak lichamelijke klachten hebt als zere schouders, een pijnlijke knie of een zere nek. Het zijn vaak kleine klachten waarmee je niet snel naar een fysio of dokter gaat. Dit zijn precies de klachten die je makkelijk en snel kan verhelpen door een sportmassage te nemen! Als je er niks aan doet kunnen de klachten op den duur erger worden waardoor je alsnog naar een fysio of dokter moet. Neem daarom een preventieve sportmassage om de grote klachten voor te zijn.

 

Herstellende sportmassage

Ben je aan het trainen voor een wedstrijd? Dan kan je door het harde trainen een scheurtje in je spieren krijgen, bijvoorbeeld in je kuitspier bij het hardlopen. Het herstel van een scheurtje in je kuitspier duurt een aantal weken. Je kan het herstel bevorderen door sportmassage te nemen. Met sportmassage zorgen we voor dat je spierspanning gedurende het herstel afneemt, de afvalstoffen goed afgevoerd worden en het vochtgehalte in de spier afneemt. Dit doen we met zachte massagetechnieken, omdat de spier kwetsbaar is tijdens het herstel. Dit alles zal ervoor zorgen dat jij zo weer op de been bent!

 

Wil jij weten of sportmassage bij jou past, neem dan contact op met ons. Wij helpen je graag verder!

 

Tot snel bij HELD.

REVIEWS

Arnaud

"Sergio heeft door middel van gerichte (sport)massage mij geholpen met het verminderen van de spanning en klachten aan de schouderbladen. Door goed te luisteren naar mijn omschrijving van de klachten en goed te observeren tijdens het sporten is er gericht een plan opgesteld om de spanning in de schouderbladen te verminderen. Door de massage heb ik geen klachten meer en ben ik minder vermoeid in de schouders."

Maxl

"Doordat al mijn lessen nu online zijn heb ik veel stilgezeten, hierdoor heb ik veel last van mijn rug gekregen. Door de sport massages van Sergio zijn mijn klachten verdwenen en ben ik zelf weer erg ontspannen."

Elina

"Ik ben zeer tevreden, Sergio heeft mij super goed geholpen, daardoor voel ik mij als herboren. HELD (sport) Verzorging is zeker aan te bevelen."

Tessa

"Heb hier een top massage gehad in mijn onderrug. Mijn klachten waren direct minder. Klacht werd duidelijk uitgelegd afhankelijk foto’s en ook kreeg ik rekoefeningen mee wat voor een nog sneller herstel heeft gezorgd. Zeer positief!"

Website gemaakt door: F Cube, © 2020