Facebook Instagram WhatsApp

ONTSPANNINGS­MASSAGE

 

Heb je regelmatig stress of weet je niet goed hoe je moet ontspannen? Dan is deze massage wat voor jou. Tijdens een ontspanningsmassage is alles erop gericht om jou te laten ontspannen. Dit doen we door het gebruik van verschillende massagetechnieken, ontspannende massageolie, muziek naar jouw voorkeur en een ontspannende geur- en kleurbeleving in de massageruimte. Je kan de ontspanningsmassage dus helemaal naar jouw wens inrichten, zodat jij daarna weer fluitend de deur uitloopt!

 

Tegenwoordig staan we 24-7 ’aan’ en wordt er verwacht dat we direct op alle mailtjes, appjes en sms'jes reageren. Het grote nadeel hiervan is dat we niet echt meer tot rust komen en daardoor bouwt de stress in je lichaam op. Op lange termijn kan dit tot zelfs een burnout leiden. Dat wil je natuurlijk voorkomen.

 

Een ontspanningsmassage kan direct leiden tot vermindering van stress. Hierdoor heb je meer energie en kan je ‘s avonds beter in slaap komen. Na een ontspannende massage voelt je lichaam vaak weer als herboren. Dit komt doordat het lichaam tijdens een ontspanningsmassage de hormonen endorfine en oxytocine aanmaakt. Deze hormonen verminderen stress en verhogen je geluksgevoel.

 

Bij HELD (sport) Verzorging bieden we verschillende Ontspannende massages aan.

  • Ontspanningsmassage van 60 minuten. Tijdens deze uitgebreide massage wordt het hele lichaam gemasseerd met verschillende massage technieken, zodat jij je na deze massage als herboren voelt.
  • Ontspanningsmassage van 40 minuten. Tijdens deze massage wordt je hele lichaam of een deel van je lichaam gemasseerd. Deze massage is iets korter, maar des te effectiever!
  • Gelaatsmassage van 30 minuten. Tijdens deze massage wordt je gezicht, hoofd, nek of schouders gemasseerd. Deze massage duurt een half uur en neemt effectief spanningen weg. Ook leuk om cadeau te geven!

 

Ben jij klaar om te ontspannen? Maak hieronder dan meteen een afspraak!

REVIEWS

Arnaud

"Sergio heeft door middel van gerichte (sport)massage mij geholpen met het verminderen van de spanning en klachten aan de schouderbladen. Door goed te luisteren naar mijn omschrijving van de klachten en goed te observeren tijdens het sporten is er gericht een plan opgesteld om de spanning in de schouderbladen te verminderen. Door de massage heb ik geen klachten meer en ben ik minder vermoeid in de schouders."

Maxl

"Doordat al mijn lessen nu online zijn heb ik veel stilgezeten, hierdoor heb ik veel last van mijn rug gekregen. Door de sport massages van Sergio zijn mijn klachten verdwenen en ben ik zelf weer erg ontspannen."

Elina

"Ik ben zeer tevreden, Sergio heeft mij super goed geholpen, daardoor voel ik mij als herboren. HELD (sport) Verzorging is zeker aan te bevelen."

Tessa

"Heb hier een top massage gehad in mijn onderrug. Mijn klachten waren direct minder. Klacht werd duidelijk uitgelegd afhankelijk foto’s en ook kreeg ik rekoefeningen mee wat voor een nog sneller herstel heeft gezorgd. Zeer positief!"

Website gemaakt door: F Cube, © 2020