Facebook Instagram WhatsApp
toon antwoord verberg antwoord

Hoeveel betaal je voor een massage?

Een sportmassage kost 35 euro, een ontspanningsmassage van 40 minuten kost 40 euro en een ontspanningsmassage van 60 minuten kost 50 euro.

toon antwoord verberg antwoord

Hoe betaal ik de massage?

Je kan de massage contant betalen, mits het gepast is. Anders stuurt de masseur een betaalverzoek en kan je de massage via je bankieren app direct betalen.

toon antwoord verberg antwoord

Wat gebeurt er tijdens een massage?

Bij een massage worden spieren door middel van verschillende handgrepen gemanipuleerd. Zo komt de spierstofwisseling op gang en gaan de spieren terug naar hun oorspronkelijke spierspanning. Dit geeft een soepel gevoel in de spieren en voorkomt spierpijn en blessures.

toon antwoord verberg antwoord

Wat heb je aan tijdens een massage?

Je kan tijdens een massage aan doen wat je wil, alleen moet je er wel rekening mee houden dat de masseur goed bij het gebied kan waar je gemasseerd gaat worden. Tijdens de massage worden de delen van het lichaam die niet gemasseerd worden, bedekt met handdoeken. Dit houdt de warmte vast en het voorkomt dat er vlekken komen in de kleding die je aan hebt.

toon antwoord verberg antwoord

Wat gebeurt er met je lichaam tijdens een massage?

Tijdens een massage worden de spieren in je lichaam soepeler. Dit komt doordat de doorbloeding verbetert. Hierdoor heb je minder last van blessures, gewrichtspijn, stijfheid en andere spanningen. Mentaal gebeurt er ook veel met jouw lichaam. Door de ontspanning kan je je hoofd leeg maken en maak je ruimte voor nieuwe energie. Een massage vermindert dus stress, vergroot het geluksgevoel, verhoogt je weerstand en vermindert lichamelijke klachten.

toon antwoord verberg antwoord

Hoe verloopt een massage?

Je komt binnen bij ons en je wordt ontvangen door de masseur. Daarna krijg je wat drinken aangeboden en houdt de masseur een kort intake gesprek met jou. Dit doet hij om erachter te komen wat precies de klacht of de behoefte is van je massage. Hierna kleed je in een afgesloten ruimte om en ga je liggen op de massagebank. Als je er klaar voor bent zeg je de masseur dat hij binnen mag komen en dan start de massage. Na afloop hoor je van de masseur dat de massage klaar is. Hij gaat weer even weg om jou de ruimte te geven om rustig even bij te komen en je weer aan te kleden. De masseur vraagt je hoe het ging en of alles naar wens was. De masseur kan afhankelijk van jouw klacht en wens nog tips of oefeningen geven voor het dagelijks leven. Hierna maak je een nieuwe afspraak met de masseur en loop je met een heerlijk gevoel de deur weer uit.

toon antwoord verberg antwoord

Waarom kan een massage pijn doen?

Bij het ‘losmaken’ van de spieren kan de massage een beetje pijnlijk zijn. Dit komt omdat er gemasseerd wordt over spieren die verkrampt zijn. Je kan het een beetje vergelijken met het gevoel dat je in een aangespannen spierbal knijpt. Als je pijn hebt tijdens een massage is het handig om dit aan de masseur te laten weten. Pijn hebben tijdens een massage is geen moeten. Als je de masseur laat weten dat je pijn hebt, kan hij door andere handgrepen of andere technieken ervoor zorgen dat de massage minder of niet pijnlijk is.

toon antwoord verberg antwoord

Hoe voel je je na een massage?

Na een massage voel je minder stress, voel je je gelukkig, heb je minder klachten en heb je meer energie. Dit komt doordat tijdens een massage spieren soepeler worden, de doorbloeding wordt beter en hierdoor heb je minder last van spanningen of stijfheid. Mentaal doet een massage ook wat, zo krijg je meer ruimte in je hoofd en kan je erg gelukkig worden. Dit komt door het gelukshormoon dopamine die vrij komt tijdens een massage.

toon antwoord verberg antwoord

Wat doe je aan als je een massage krijgt?

Doe kleding aan waar jij je comfortabel in voelt. Tijdens een massage ga je liggen op de massagebank en word je afgedekt met handdoeken. Wil je je ondergoed aanhouden? Geen probleem. Let alleen wel op dat er eventueel olie vlekken kunnen ontstaan. We proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen met het gebruik van onze handdoeken.

toon antwoord verberg antwoord

Wat is het doel van een massage?

Er zijn verschillende doelen bij een massage. Zo kan een (sport)massage fysieke klachten verhelpen, denk hierbij aan hoofdpijn, pijn in de nek, lage rugpijn of spierpijn na bijvoorbeeld een work-out. Je kan ook een massage inzetten als preventieve blessure behandeling. Denk hierbij aan het vroegtijdig verhelpen van spierknopen om zo blessures te voorkomen of optimaal te kunnen blijven presteren tijdens het uitoefenen van je sport. Een massage kan ook een mentaal doel hebben. Denk hierbij aan het verminderen van stress of het vinden van nieuwe mentale energie. Een (ontspannings)massage zorgt voor afgifte van dopamine in je lichaam, hierdoor voel jij je vaak na een massage gelukkiger en energieker na een massage dan ervoor.

toon antwoord verberg antwoord

Wat neem je mee naar de massage?

In principe niks. De masseur heeft voor jou genoeg handdoeken liggen om de massage uit te voeren. Je krijgt wat te drinken bij aankomst en betalen doe je via een betaalverzoek op je telefoon. Zo kan je jezelf even lekker ‘uitschakelen’ tijdens de massage.

REVIEWS

Arnaud

"Sergio heeft door middel van gerichte (sport)massage mij geholpen met het verminderen van de spanning en klachten aan de schouderbladen. Door goed te luisteren naar mijn omschrijving van de klachten en goed te observeren tijdens het sporten is er gericht een plan opgesteld om de spanning in de schouderbladen te verminderen. Door de massage heb ik geen klachten meer en ben ik minder vermoeid in de schouders."

Maxl

"Doordat al mijn lessen nu online zijn heb ik veel stilgezeten, hierdoor heb ik veel last van mijn rug gekregen. Door de sport massages van Sergio zijn mijn klachten verdwenen en ben ik zelf weer erg ontspannen."

Elina

"Ik ben zeer tevreden, Sergio heeft mij super goed geholpen, daardoor voel ik mij als herboren. HELD (sport) Verzorging is zeker aan te bevelen."

Tessa

"Heb hier een top massage gehad in mijn onderrug. Mijn klachten waren direct minder. Klacht werd duidelijk uitgelegd afhankelijk foto’s en ook kreeg ik rekoefeningen mee wat voor een nog sneller herstel heeft gezorgd. Zeer positief!"

Website gemaakt door: F Cube, © 2020